Lediga tjänster


Just nu söker vi:

Administrativ assistent med känsla för service till Norrmalmstorg

Vi söker nu förstärkning till vårt administrativa team på Stockholmskontoret, mitt på Norrmalmstorg. Har du erfarenhet från administration inom bank/finans och en känsla för hög service? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en del som utgörs av fasta, administrativa uppgifter som rör kontorets dagliga drift samt att ta hand om inkommande kundärenden och se till att dessa avhjälps. Vidare kommer du att assistera våra ekonomiska rådgivare i deras arbete och hjälpa till med löpande projekt och kundevent som bolaget har.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet från administration inom bank, finans och försäkring. Du ska även ha en hög känsla för service och drivas av att ta ditt arbete framåt. Du har minst fullgjord gymnasieutbildning och gärna 2 års arbetslivserfarenhet från relevant bransch och tjänst.

Tjänsten kräver en strukturerad, ansvarsfull och driven person med känsla för detaljer. Du ska våga ta dig an nya arbetsuppgifter löpande och vara noggrann med uppföljning och deadlines. Du måste kunna hantera Officepaketet väl. Vi har som krav att du talar och skriver svenska obehindrat.

Om Bolaget

Bandling & Partners AB grundades 2006 och har sedan dess bistått både företag och privatpersoner med förvaltningsrådgivning. Framgången har vi byggt tillsammans med vår partner Garantum Fondkommission AB, den största aktören inom sitt område i Norden, och idag ingår vi även i Garantumkoncernen som ett helägt dotterbolag. Vi vill ha en organisation bestående av framåtsträvande medarbetare och för oss är det en självklarhet att alla ska bygga företagets framgång och få ta del av den. Vi prioriterar därav delar som leder till mera välmående personal genom personlig utveckling kombinerat med bolagsaktiviteter med fokus på gemensamhet.

Anställningsform och omfattning

Tillsvidare, heltid 40h/v
Arbetstider 8:00-17:00 med 1h obetald lunch

Ersättning

Ersättning utgår i form av fast lön.

Tillträde

Tillträde av tjänsten snarast.
Tjänsten är förlagd på vårt kontor i Stockholm på Smålandsgatan 16.

Ansökan

Vid frågor om tjänsten kontakta Administrativ Chef, Caroline Gustafsson, 073 518 95 10. Skicka din ansökan till caroline.gustafsson@bandlingopartners.se senast den 31 aug.

Intervjuer kommer att ske löpande.